به اشتراک گذاری

این گزینه به شما امکان می دهد تا محتوای نسخه موبایل سایت بی بی سی را از طریق ایمیل با شبکه اجتماعی مورد نظر خود به اشتراک بگذارید.

به اشتراک گذاری از طریق ایمیل: این گزینه امکان به اشتراک گذاری محتوا را از نسخه موبایل سایت بی بی سی از طریق هر حساب ایمیلی که در تلفن همراهتان تنظیم شده، به شما می دهد.

کارکردن با این گزینه چگونه است؟ اگر صفحه ای را بر روی نسخه موبایل سایت ما دیدید و خواستید آن را به اشتراک بگذارید، روی علامت ایمیل در قسمت به اشتراک گذاری، در قسمت پایین صفحه، کلیک کنید. با این کار ایمیل شما باز خواهد شد و از طریق آن به راحتی می توانید به فهرست ایمیل های دوستانتان(کانتکت لیست) دسترسی داشته باشید. می توانید پیامی هم همراه با صفحه ای که به اشتراک می گذارید، بنویسید.

چرا این گزینه برای من کار نمی کند؟ باید یک حساب ایمیل را بر روی تلفن همراه خود تنظیم کرده باشد تا بتوانید از طریق ایمیل، محتوا را به اشتراک بگذارید.

اگر نمی دانید که چگونه باید ایمیل خود را روی تلفن تنظیم کنید، به راهنمای گوشی همراه خود مراجعه کنید.

هزینه این سرویس چقدر است؟ بی بی سی هزینه ای را بابت به اشتراک گذاری از طریق ایمیل از شما مطالبه نمی کند. هرچند شبکه اپراتور تلفن همراه شما ممکن است برای اتصال به اینترنت مبلغی دریافت کند. اگر نمی دانید این هزینه چقدر است با اپراتور تلفن همراه خود تماس بگیرید.

آیا بی بی سی اطلاعات مربوط به من را ذخیره می کند؟ از آنجایی که شما از حساب کاربری اینترنت خودتان استفاده می کنید، ما به اطلاعات شخصی شما در پیامتان دسترسی نداریم. برای اطلاع بیشتر از سیاست بی بی سی در زمینه حفظ حریم شخصی افراد، لطفا بخش مربوط به "سیاست حریم شخصی و کوکی" (Privacy & Cookies Policy) را ببینید.

به اشتراک گذاری از طریق شبکه های اجتماعی چگونه است؟ این گزینه به شما امکان می دهد تا محتوای نسخه موبایل سایت بی بی سی را از طریق حساب های فیسبوک، توییتر یا گوگل پلاس به اشتراک بگذارید.

کار کردن با این گزینه چگونه است؟ وقتی صفحه ای را دیدید و خواستید آن را با دیگران به اشتراک بگذارید، روی علامت شبکه اجتماعی در پایین صفحه کلیک کنید. سپس باید به حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی مورد نظر وارد شوید. می توانید پیامی را در فیسبوک و گوگل پلاس وارد کنید. عکسی هم مربوط به همان موضوع در سایت اجتماعی قرار خواهد گرفت.

لینک صفحه ای که به اشتراک می گذارید در "دیوار" صفحه شما در فیسبوک، یا در صفحه توییتر و گوگل پلاس شما قرار می گیرد.

آیا من باید گذرواژه (پسورد) خودم را در سایت اجتماعی به بی بی سی بدهم؟ خیر. وقتی که روی علامت شبکه اجتماعی مورد نظر خود کلیک می کنید، از نسخه موبایل سایت بی بی سی خارج می شوید بنا بر این بی بی سی به گذرواژه شما دسترسی ندارد.

چرا به صفحه ای که باید گذرواژه سایت اجتماعی خود را وارد کنم وارد نمی شوم و مستقیما به صفحه به اشتراک گذاری هدایت می شوم؟ در بعضی از گوشی های تلفن همراه، نام کاربری و گذرواژه شما در حافظه گوشی ذخیره می شود و شما مجبور نیستند هر بار که وارد صفحه خود در سایت های اجتماعی می شوید، این اطلاعات را وارد کنید.

آیا بی بی سی هر گونه اطلاعاتی از من را ذخیره خواهد کرد؟ خیر. به دلیل آنکه شما از سایت بی بی سی خارج و وارد سایت اجتماعی می شوید، بی بی سی به اطلاعات شما دسترسی نخواهد داشت. برای اطلاع بیشتر از سیاست بی بی سی در زمینه حفظ حریم شخصی افراد، لطفا بخش مربوط به "سیاست حریم شخصی و کوکی" (Privacy & Cookies Policy) را ببینید.