استمداد یک روزنامهنگار از دو نماینده مجلس ایران در مورد بازداشت همسرش

سعید سیف، روزنامهنگار و مدیر مسئول سایت خبری "دیدبان ایران" در حساب توییتر خود علی مطهری و محمود صادقی، نمایندگان مجلس را خطاب کرده و نوشته: "همسرم عسل اسماعیل زاده را بدون احضاریه یا تفهیم اتهام و مدرک بازداشت کردند و میگویند علیه دولت روحانی اعتراف کنم".
آقای سیف همچنین به خبرگزاری ایلنا گفته که شعبه ۲ دادسرای فرهنگ و رسانه روز گذشته (دوشنبه ۲۹ خرداد) او را برای ارائه توضیحاتی احضار کرده و همسرش هم به همراه او به دادسرا رفته است.
به گفته آقای سیف، با وجود اینکه خود او متهم پرونده بوده، همسرش را بدون ارائه دلیل بازداشت کردهاند.
آقای سیف در توییتر نوشته: "قاسمزاده، بازپرس شعبه دوم همسرم را بازداشت کرده و به من میگویند علیه دولت روحانی اعتراف کنم... میخواهند علیه دولتمردان روحانی دروغ بنویسم".
خانم اسماعیلزاده فعال رسانهای و عکاس خبری است و در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ عضو یکی از ستادهای میرحسین موسوی بود.
او در سال ۱۳۹۱ چهار ماه را به اتهام "تبلیغ علیه نظام و اجماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی" در زندان اوین زندانی بود.