2010年 2月 3日, 星期三 - 格林尼治标准时间18:16

Giving Presents 送礼

Presents underneath a Christmas tree

Giving presents can be as much fun as receiving them

收听与下载

Programme Introduction 节目简介

When do British people give each other presents? What kind of presents are appropriate? Should you tell people what to buy you?

Buying and giving presents can be complicated and not everyone agrees what you should do. Jo Hunter guides you through the minefield.

英国人之间什么时候会互相送礼呢?什么样的礼物送英国人合适呢?是不是应该告诉对方你想要什么礼物?购买礼物有时候是件很复杂的事情,而且每个人在这方面都有自己的主意。 Jo Hunter 在本期节目中为大家答疑解惑。


联络/荐言

*须填写项目

BBC © 2014 非本网站内容BBC概不负责

如欲取得最佳浏览效果,请使用最新的、使用串联样式表(CSS)的浏览器。虽然你可以使用目前的浏览器浏览网站,但是,你不能获得最佳视觉享受。请考虑使用最新版本的浏览器软件或在可能情况下让你的浏览器可以使用串联样式表。