2010年 7月 6日, 星期二 - 格林尼治标准时间16:40

Jane Austen 简•奥斯汀

Olivia Williams as Jane in a BBC production of 'Jane Austen Regrets'

What inspired Jane Austen to write her well-known novels?

收听与下载

Programme Introduction 节目简介

Vicki and Oliver get excited about a film called Becoming Jane, about the classic female author Jane Austen, and a TV adaptation of one of her novels. Vicki gathers commentators and critics heard on the BBC and finds out from them why the new film is both good and bad.

本期节目中 Vicki 与郑贵东为大家介绍最近的一部新片,讲述的是英国古典小说家简▪奥斯汀的故事,片名就叫《简▪奥斯汀》。与此同时,也有一部以她的小说为题材改编的电视节目。 Vicki 收集到了BBC各位节目评论员与评论家对此影片的褒贬意见。


联络/荐言

*须填写项目

BBC © 2014 非本网站内容BBC概不负责

如欲取得最佳浏览效果,请使用最新的、使用串联样式表(CSS)的浏览器。虽然你可以使用目前的浏览器浏览网站,但是,你不能获得最佳视觉享受。请考虑使用最新版本的浏览器软件或在可能情况下让你的浏览器可以使用串联样式表。