Robot bike park 機器人管理的自行車存車場

更新時間 2013年 11月 20日, 星期三 - 格林尼治標準時間13:33

媒體播放器

Where do you park your bike in a crowded city like Tokyo?

收看mp4

你需要安裝正確版本的Flash播放器播放這些音視材料

選用其他媒體播放器

文字稿:

Where do you park your bicycle in a crowded, thronging city like Tokyo?

The answer - in a subterranean cycle park.

A robot gracefully whisks your bike 11 metres underground.

It stores hundreds of them and returns each one to its rightful owner in seconds.

Just don't forget your ID card.

Vocabulary 詞匯:

thronging 擁擠的

subterranean 地下的

whisks 迅速敏捷地移動

rightful owner 合法所有人

ID card 身份證

More Multimedia

BBC © 2014 非本網站內容BBC概不負責

如欲取得最佳瀏覽效果,請使用最新的、使用串聯樣式表(CSS)的瀏覽器。雖然你可以使用目前的瀏覽器瀏覽網站,但是,你不能獲得最佳視覺享受。請考慮使用最新版本的瀏覽器軟件或在可能情況下讓你的瀏覽器可以使用串聯樣式表。