Glowing frogs 發出熒光的青蛙

更新時間 2014年 1月 29日, 星期三 - 格林尼治標準時間12:04

媒體播放器

How to follow frogs in the forest: Make them glow

收看mp4

你需要安裝正確版本的Flash播放器播放這些音視材料

選用其他媒體播放器

文字稿:

The tiny golden mantella frog; one of the most endangered animals in the world.

Scientists at Chester Zoo in the UK are injecting them with harmless, fluorescent silicon.

This allows them to track the amphibians in the wild, and learn more about the frogs' forest habitat in Madagascar.

They hope it will help create a bright future for these colourful creatures.

Vocabulary 詞匯:

endangered 瀕危的

injecting 注射

fluorescent 發出熒光的

in the wild 在自然環境中

a bright future 光明的未來

More Multimedia

BBC © 2014 非本網站內容BBC概不負責

如欲取得最佳瀏覽效果,請使用最新的、使用串聯樣式表(CSS)的瀏覽器。雖然你可以使用目前的瀏覽器瀏覽網站,但是,你不能獲得最佳視覺享受。請考慮使用最新版本的瀏覽器軟件或在可能情況下讓你的瀏覽器可以使用串聯樣式表。