The Wedding Day 大喜之日

更新時間 2013年 9月 13日, 星期五 - 格林尼治標準時間11:39
Anna and Tom

Will this be a day to remember for Anna and Tom?

Audio

English at Work: episode 66: Audio

收聽mp3

你需要安裝正確版本的Flash播放器播放這些音視材料

選用其他媒體播放器

Episode 66: Language for a wedding 舉行婚禮時的常用語

The day has finally come - Anna and Tom are getting married. All their friends, work colleagues and business acquaintances are there but when the ceremony begins will Anna know what to say?

聽力挑戰

Socrates 許願 Tom 什麼新職位?

(答案請看文字稿)

Phrases from the programme 本節目中出現的短語:

Thank you for your kind offer but I will have to decline.

It's a deal.

I do!

與内文相關的鏈接

BBC © 2014 非本網站內容BBC概不負責

如欲取得最佳瀏覽效果,請使用最新的、使用串聯樣式表(CSS)的瀏覽器。雖然你可以使用目前的瀏覽器瀏覽網站,但是,你不能獲得最佳視覺享受。請考慮使用最新版本的瀏覽器軟件或在可能情況下讓你的瀏覽器可以使用串聯樣式表。