У Facebook буде нова функція блокування постів

Користувачі Facebook Копирайт изображения Getty Images

Соціальна мережа Facebook запустила функцію Snooze, яка дозволить на 30 днів приховувати пости від спільнот і друзів.

Ідея полягає в тому, щоб користувачі могли краще контролювати свою новинну стрічку.

Копирайт изображения Facebook/Newsbeat

Ви могли це досі не помітити, але кнопка, яка вимикає пости користувача, захована у меню. Воно випадає з правого верхнього краю кожного повідомлення.

Якщо натиснути на цю кнопку, то ви не бачитиме пости цих людей, сторінок або груп у вашій стрічці новин певний період.

"Люди нам казали, що хочуть мати більше можливостей керувати вмістом своєї стрічки", - заявили сьогодні у Facebook.

"За допомогою функції Snooze вам не доведеться обмежувати контакти чи видаляти когось із друзів назавжди, ви просто не бачитимете чиїсь публікації протягом короткого проміжку часу", - сказали вони.

Якщо ви колись зіткнулися із розгніваною колегою після того, як видалили її з друзів, то компанія подбала про це.

Люди, сторінки та групи, які ви тимчасово сховаєте, не дізнаються про це.

Лише ви знатимете, коли спливе період блокування постів. Змінити налаштування можна буде у будь-який час.

Новини на цю ж тему