اشرف غنی از تظاهرات پشتون‌های پاکستان حمایت کرد

اشرف غنی
توضیح تصویر،

محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان: این حرکت‌های "مدنی- تاریخی" که هدف اصلی آن صف‌بندی علیه بنیاد گرای است

اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان درباره اعتراض‌های پشتون‌های پاکستان توییت کرد و نوشت که از حرکت‌های مدنی و صلح‌آمیز در پاکستان که "برعلیه افراطیت و تروریسم شکل گرفته ‌است"، حمایت می‌کند.

در یک هفته اخیر، شماری از شهروندان پاکستانی‌ در واکنش به کشته‌شدن یک مرد جوان توسط پلیس شهر کراچی تجمعی در اعتراض به حکومت پاکستان در اسلام آباد برگزار کرده‌اند.

براساس گزارش رسانه‌های پاکستانی، نقیب‌الله مسید در شهر کراچی پاکستان کار می‌کرد و بعد از ربوده شدن به صورت مرموز کشته شد. مقام‌های قضایی پاکستان تحقیق در این زمینه را آغاز کرده و گفته شده که حکم بازداشت فرمانده پلیس در ارتباط با کشتن این شهروند صادر شده است.

کراچی با بیش از ۱۵ میلیون جمعیت پایتخت ایالت سند است. جمعیت اردو زبان در کراچی غالب است، اما پس از عملیات نظامی در نواحی قبیله‌ای شمال غرب پاکستان، شمار پشتون‌های شهر افزایش یافته است. در گذشته، درگیری‌های خونین میان اهالی اردو و پشتو زبان کراچی رخ داده است.

آقای غنی در توییت خود نوشته است: "از جامعه جهانی و نیز از جامعه مدنی پاکستان انتظار می‌رود که چنین حرکت‌های را حمایت کند، همان‌طوری‌که حرکت‌های حقوق‌دانان در پاکستان به نتیجه رسید".

آقای غنی افزوده که پس از رویدادهای خونین در کابل، "من به افغان‌ها و به خصوص به مردم منطقه خطاب کردم که صف تمدن، انسانیت و اسلامیت را از صف تروریسم و وحشت تفکیک نمایند."

رئیس جمهوری افغانستان از رسانه‌ها نیز خواسته است که به ‌منظور عملی‌نمودن "رسالت مقدس‌شان و با ارج‌گذاری به اصل بی‌طرفی، تصاویر واقعی را از جریان تظاهرات کنونی پاکستان به جهانیان گزارش دهد".

گفته می‌شود که با ادامه اعتراضات در اسلام آباد، شاهد خاقان عباسی، نخست وزیر پاکستان با معترضان دیدار کرده است.

منبع تصویر، fb

توضیح تصویر،

تجمع افغان‌ها در کابل در حمایت از تظاهرات اعتراضی در پاکستان

تجمع افغان‌ها در حمایت از اعتراضات در پاکستان

شماری از ساکنان کابل تظاهرات اعتراضی را علیه دولت پاکستان برپا کردند.

این معترضان شعارهای علیه دولت پاکستان سر داده و حمایت خود را از پشتون‌ها در ایالت پشتون خواه پاکستان اعلام کردند.

این معترضان که شمار آنها به صدها نفر می‌رسید، خواستار رسیدگی مردم پشتون پاکستان به حقوق شان شدند.

تجمع کنندگان معترض همچنین از رسانه‌ها خواسته که "در مقابل آن چه که در پاکستان رخ می‌دهد سکوت نکنند" و دفاتر خود در مناطق پشتون‌نشین پاکستان باز کنند.