Got a TV Licence?

You need one to watch live TV on any channel or device, and BBC programmes on iPlayer. It’s the law.

Find out more
I don’t have a TV Licence.

گزارش زنده

همه زمان‌ها به ساعت بریتانیاست

  1. شیوع کرونا در بریتانیا: مقررات جدید برای خروج از انگلستان

    فرودگاه هیترو لندن

    از دوشنبه آینده همه کسانی که از شهرهای انگلستان قصد خروج از بریتانیا را دارند، باید از قبل فرم اجازه سفر را پر کرده باشند وگرنه ممکن است به آنها اجازه خروج داده نشود و جریمه شوند.

    در فرم "اظهارنامه مسافرتی" که در سایت دولت بریتانیا قرار دارد باید دلیل سفر عنوان شود تا مشخص شود که فرد به دلیل شغل یا تحصیل بریتانیا را ترک می‌کند.

    به گفته مسئولان حمل و نقل، تکمیل نکردن این فرم جرم محسوب می‌شود و افراد ممکن است با جریمه ۲۰۰ پوندی رو به رو شوند.

    در این فرم که باید قبل از سفر تکمیل و امضا شود اطلاعات شخصی افراد و به صورت چند گزینه ای درباره دلیل سفر سوال شده است.

    شرکت‌های هوایی در دو مرحله این فرم را کنترل میکنند و در صورت همراه نداشتن فرم تکمیل شده، اجازه سفر به شخص داده نمی‌شود.

    فرم تکمیل شده میتواند به صورت دیجیتال در تلفن همراه ذخیره شود.

    مقررات خروج از بریتانیا از ایرلند شمالی، اسکاتلند و ولز متفاوت است و فعلا در این مناطق "اظهارنامه مسافرتی خروج" خواسته نمی‌شود.

    طبق محدودیت‌های سراسر بریتانیا، در حال حاضر افراد نباید به خارج این کشور سفر کنند، مگر اینکه دلیل قانونی برای اینکار داشته باشند.

  2. ظریف از ارایه طرح 'اقدام سازنده ایران' به قدرت‌های جهانی خبر داد

    محمدجواد ظریف روز جمعه بدون نامیردن از مصاحبه محسن رضایی با یک رسانه انگلیسی، در صفحه تویئترش نوشته "عرصه سیاسی ایران پویاست و مقامات نظرات متنوعی مطرح می‌کنند. اما آن نظرات نباید با سیاست رسمی دولت اشتباه گرفته شود.

    وزیر خارجه ایران نوشته "به عنوان وزیر خارجه و مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای ایران، به زودی طرح اقدام سازنده و دقیق خودمان را ارائه خواهم کرد. البته از طریق کانال‌های دیپلماتیک".

    همچنین سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به مصاحبه دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با فایننشال تایمز گفته امور مرتبط به سیاست خارجی از طریق وزارت امور خارجه و از مجاری خود منتقل می‌شود و" نظرات مطرح شده در این مصاحبه شخصی است".

    به گزارش ایرنا، محسن رضایی ر گفت‌وگو با روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز گفته آمریکا و قدرت‌های جهانی، باید به ما اطمینان خاطر دهند که همه تحریم های اعمال شده پس از توافق هسته ای ۲۰۱۵ در عرض یک سال لغو می‌شود.

    View more on twitter
  3. یادبود جان باختگان کرونا در سوئیس: 'دعوت به نیرو گرفتن از دوستی و همدردی'

    امروز به یادبود جان باختگان بیماری کووید۱۹ در سراسر کشور سوئیس یک دقیقه سکوت برقرار شد.

    کلیساها در همه مناطق و شهرهای سوئیس ناقوس های خود را به صدا درآوردند.

    در اثر شیوع کرونا نزدیک به ده هزار نفر از شهروندان سوئیسی جان باختند و بیش از ۵۶۰ هزار نفر به این بیماری مبتلا شدند.

    گای پارملین، رئیس جمهور سوئیس گفت که این یک دقیقه سکوت "فقط برای سوگواری نیست بلکه دعوت مردم به نیرو گرفتن و دست یافتن به آرامش از دوستی و همدردی است."

    همدردی با جان باختگان کرونا درسوئیس
    Image caption: همدردی با جان باختگان کرونا درسوئیس
  4. رئیس بانک مرکزی ایران: نرخ سود بین بانکی به ۱۹.۷ درصد رسید

    رئیس کل بانک مرکزی ایران، در یادداشت اینستاگرامی، گزارش کوتاهی از اوضاع اقتصادی و مالی ایران داد.

    عبدالناصر همتی نوشته" نتایج مقدماتی محاسبات آماری بانک مرکزی نشان می‌دهد، رشد سه ماههٔ سوم تولید کارگاههای بزرگ صنعتی حدود ۱۰/۷ درصد و رشد نه ماههٔ آن حدود ۸ درصد بوده است. این گزارش از تداوم رشد بخش حقیقى اقتصاد حکایت می‌کند.

    او همچنین گفته در پایان هفته گذشته با اقداماتی که بانک مرکزی در مدیریت بین بانکی، خصوصاً، استفاده ازعملیات ریپو، انجام داد، میانگین نرخ سود بین بانکی به ۱۹.۷ درصد کاهش یافت. بانک مرکزى براى پرهیز از افزایش نرخ سودبه دنبال اجراونظارت بر محدودیت رشد ترازنامه بانکها است.

    View more on instagram
  5. روز درختکاری در ایران: مشاهدات یک شهروند از قطع درختان در پارک چیتگر تهران

    ‌یکی از مخاطبان بی بی سی این تصاویر را از پارک جنگلی چیتگر واقع در غرب تهران ارسال کرده است.به گفته او درختان این پارک که زمانی برای تامین اکسیژن تهران کاشته شده بودند، به دلایل مختلف از جمله ساخت و ساز بی‌رویه قطع شده‌اند، اما به جای آنها هیچ درختی کاشته نشده است. او نوشته پارک‌های سرخه‌حصار و لویزان هم وضعیت مشابهی دارند.

    View more on instagram
  6. پرفروش‌ترین‌های ۲۰۲۰؛ کی‌پاپ کره‌، بزرگ‌های موسیقی را عقب زدند

    گروه هفت نفره بی‌تی‌اس، از سوی فدراسیون بین‌المللی صنعت فونوگرافی (آی‌اف‌پی‌آی)، به عنوان پردرآمد‌ترین هنرمندان سال ۲۰۲۰ معرفی شده‌اند.این گروه پاپ کره‌ای (کی - پاپ) در سالی که گذشت دو آلبوم پرفروش به بازار عرضه کرد.هفت جوان از نقاط مختلف کره جنوبی، به نام‌های آر ام، جین، سوگا، جی - هوپ، جیمین، وی و جونگ کوک، در سال ۲۰۱۳ گروه بی‌تی‌اس را در سئول تشکیل دادند.در فهرست پروفروش‌ترین هنرمندان سال ۲۰۲۰ که از سوی فدراسیون بین‌المللی صنعت فونوگرافی اعلام شده، پس ازبی_تی_اس به ترتیب تیلر سوییفت‌، دریک‌، ویکند، بیلی آیلیش، امنم،‌ پست ملون‌،آریانا گرانده‌،جوس ورلد‌ و جاستین بیبر‌ قرار دارند.

    View more on instagram
  7. اولین سری "ویلاهای روستایی" به زلزله زدگان شرق ترکیه 'تحویل داده شد'

    تصویری از ویلاهای روستایی
    Image caption: تصویری از ویلاهای روستایی که در سایت آناتولی منتشر شده است

    خبرگزاری دولتی ترکیه می‌گوید که دولت ترکیه ۵۱۷ واحد مسکونی "به شکل ویلاهای روستایی" به زلزله زدگان استان ملطیه در شرق ترکیه تحویل داده است.

    خانه های این افراد یک سال پیش در اثر زلزله خراب شده بود. بر اساس این گزارش وزارت محیط زیست و شهرسازی ترکیه در پی این زلزله که موجب تخریب برخی از خانه‌ها در شهرستان‌های پوتورگه، کاله، بطال غازی و یشیل‌یورت شد، مناقصه طرح احداث ۵۰۲۴ خانه را آغاز کرد که عملیات احداث ۳۸۱۵ خانه آغاز شده است.

    در اثر زلزله ای به بزرگی ۶ که سال گذشته مناطقی در شرق ترکیه را لرزاند ده‌ها نفر کشته و بیش از ۱۶۰۰ نفر مجروح شدند. استان‌های الازیغ و مالاتیا ترکیه بیش از همه جا خسارت دید.

  8. گرانی گوشت مرغ؛ مسوولی قول ارزانی مرغ درهفته آینده داد

    IRAN

    خبرگزاری فارس در گزارشی نوشته قیمت مرغ در بازار با وجود قول مکررمسؤولان همچنان بالاست و مغازه‌داران برای دور زدن نظارت‌ها و بازرسی‌ها مرغ رابه صورت قطعه قطعه و با قیمت‌های چند برابر به فروش می‌رسانند.

    در این گزارش میدانی، نوشته شده در منطقه ۱۹ تهران قیمت هر کیلو مرغ ۳۳ هزار تومان به فروش می‌رسد، البته ویترین مغازه‌ها همانند گذشته پر نیست، چرا که مغازه‌داران ترجیح می‌دهند محصولات را به طور قطعه‌قطعه به فروش برسانند، ضمن اینکه قیمت بالا هم میزان تقاضای خرید را کم کرده است.

    در منطقه ۱۹ تهران هر کیلو سینه مرغ ۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسد، این در حالی است که قیمت مرغ دولتی ۲۰۴۰۰ تومان اعلام شده و دولت هرگونه قیمت بالاتر ازآن را تقلب و گرانفروشی دانسته و قرار شده جریمه شوند.

    به گفته مغازه‌داران مرغ دولتی کم است و تقاضا هم زیاد است، بنابراین امکان اینکه بتوانیم مرغ به قیمت ۲۰۴۰۰ تومان بگیریم بسیار کمتر است.

    مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران از برنامه افزایش تعداد مراکز عرضه مرغ خبر داده و گفته قیمت این محصول هفته آینده به نرخ مصوب می‌رسد.

    View more on twitter
  9. آیت‌الله خامنه‌ای درباره 'فراگیر شدن خطر کرونا' هشدار داد: 'من هم امسال عید سفر نمی روم'

    درختکاری رهبر ایران
    Image caption: آیت الله خامنه‌ای برای روز درختکاری دو نهال میوه در محوطه محل سکونتش کاشت

    آیت‌الله خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران گفت خطر شیوع کرونا از سال گذشته بیشتر است و از همه خواست همه مصوبات ستاد ملی کرونا را رعایت کنند.

    او در مراسم روز درختکاری گفت: "متأسفانه خطر در کشور فراگیر شده، سال گذشته به این اندازه نبود بنابراین امسال هم بایستی همه رعایت کنند. هر چه ستاد ملّی کرونا گفت باید رعایت شود. اگر سفر را ممنوع کردند، مردم سفر نروند. هر چه را لازم دانستند انجام بدهند. بنده که مثل سال گذشته قطعاً سفر نخواهم رفت و هر چه ستاد ملّی در این زمینه بگوید رعایت میکنم."

    آقای خامنه‌ای گفت شیوع کرونا برای مردم مشکلات معیشتی ایجاد کرده است و مسئولان باید مشکل معیشت و گرانی را حل کنند: "متأسّفانه امروز وضع معیشت مردم خوب نیست. این غصّه‌ بزرگی است برای ما. گرانی‌ها زیاد است. شما ملاحظه کنید شب عید، قیمت میوه و مانند اینها خیلی گران است. میوه فراوان امّا قیمت‌ها بسیار بالا. متأسّفانه سود حاصل از این قیمت‌ها به جیب باغدار هم نمی‌رود که ما مثلاً بگوییم یک قشر زحمت‌کشی یک سودی می‌برند، نه، متأسّفانه این سود را دلال‌ها و واسطه‌ها و این دست‌های وسط و سودجو می‌برند.

    آیت الله خامنه ای همچنین گفت کسانی هستند که محیط ‌زیست را "فدای سودطلبی و منفعت‌طلبی" می‌کنند و این "واقعاً بلای بزرگی است" و "همه باید مقابل آن بایستند."

  10. تیرهوایی و بازداشت یک معترض در کرج: اعتراض به وضعیت سیاسی، اقتصادی و کشتن سوخت‌برهای بلوچ

    ویدیوی اعتراض یک مرد به وضعیت اقتصادی و سیاسی ایران در کرج دیروز در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.

    او به اعتراض‌های چند روز پیش در سیستان و بلوچستان در پی تیراندازی سپاه به سوخت‌برها اشاره می‌کند و می‌گوید "صدها نفر در سیستان به دست دجال کشته می‌شوند."مامور نیروی انتظامی برای ترساندن او تیر هوایی شلیک می‌کند که با اعتراض یکی از رهگذران روبرو می‌شود. مرد معترض در حالیکه قلبش را نشان می‌دهد می‌گوید "من از مرگ نمی‌ترسم، شما که در سیستان می‌زنید، اینجا هم بزنید."او همچنین خطاب به مردمی که جمع شده‌اند میگوید: "با شما مردم چه باید کرد؟ هزار سال دیگر هم همین هستید."در آخر یک مامور لباس شخصی دست او را می‌گیرد و به پایین می‌کشد و ماموری با لباس نیروی انتظامی با کمک او معترض را بازداشت می‌کند. بازداشت او با اعتراض مردم روبرو می‌شود که مامور نیروی انتظامی بار دیگر تیر هوایی شلیک می‌کند.

    شیوه اعتراض این جوان یادآور دختران خیابان انقلاب است، شیوع اعتراض گروهی از زنان و دختران ایرانی به حجاب اجباری که روی یک سکوی پست برق در خیابان انقلاب تهران ایستادند و روسری‌هایشان را مانند پرچم سفیدی به دست گرفتند.

    اغلب این معترضان پس از بازداشت، به زندان محکوم و یا مجبور به ترک ایران شدند.

    View more on instagram
  11. وزیر ارتباطات: بسته‌های اینترنتی رایگان شبانه در پی 'اعتراض مراجع فرهنگی' حذف شد

    وزیر ارتباطات و فناروی اطلاعات می‌گوید در پی "اعتراض مراجع فرهنگی"، بسته‌های رایگان شبانه اینترنت از سوی اپراتورها حذف شد.

    محمدجواد آذری جهرمی در کانال تلگرامی‌اش، ارائه بسته‌های شبانه اینترنت از سوی اپراتورها را یک درخواست "درست و منطقی" خواند و گفت که "در بسیاری از کشورهای دنیا چنین بسته‌هایی ارائه می‌شود."

    او درباره علت حذف این بسته ها گفت که "اعتراض‌هایی از سوی مراجع فرهنگی کشور" در رابطه با بسته های شبانه مطرح شده" و افزود: "ما ابلاغیه‌ای دریافت کردیم که می‌گفت کاربران به سمت بسته‌های اینترنت رایگان شبانه سوق پیدا نکنند. چرا که تاثیر منفی روی دانش‌آموزان و دانشجویان داشت و آن‌ها را شب بیدار نگه می‌داشت و صبح نمی‌توانستند سرکلاس حاضر شوند."

    آقای آذری جهرمی گفت که بر اساس این ابلاغیه "منطق زیر پا گذاشته شد؛ منطقی که ایجاب می‌کند ساعت یک شب بسته های ارزان قیمت ارائه شود."

    او توضیح نداد که "مراجع فرهنگی" معترض به این مساله چه کسانی هستند.

  12. الیاس حضرتی دبیرکل حزب اعتماد ملی شد

    الیاس حضرتی به عنوان دبیرکل حزب اعتماد ملی انتخاب شد.

    به گزارش ایسنا، به‌دنبال استعفای مهدی کروبی برای چهارمین بار از دبیرکلی حزب اعتماد ملی، الیاس حضرتی به اتفاق آرای شورای مرکزی، به‌عنوان دبیرکل حزب اعتماد ملی انتخاب شد.

    در جلسه امروز شورای مرکزی اعتماد ملی، اعضای حزب با اکثریت آرا، مهدی کروبی را به‌عنوان رهبر معنوی حزب انتخاب کردند.

  13. جزئیات هواپیماربایی در ایران: 'بمبی در کار نبوده، تکه‌های چوب به کمر بسته بودند'

    در حالیکه سپاه پاسداران ایران از خنثی کردن یک هواپیماربایی در مسیر اهواز به مشهد خبر داد، خبرگزاری ایلنا به نقل از یک منبع اگاه جزئیات این حادثه را منتشر کرد.

    ایلنا به نقل از یک منبع آگاه میگوید که "یک خانواده چهار نفره در این هواپیما با یک مهماندار وارد تنش و بحث می شوند و با جدی تر شدن دعوا، مدعی می‌شوند که حامل بمب هستند و هواپیما بمب گذاری شده است."

    براساس این گزارش مهمان دار به خلبان اطلاع می دهند و خلبان به سرعت در فرودگاه اصفهان فرود می آید.

    در این گزارش آمده که "هیچ بمبی در کار نبوده و این افراد به دور کمر خود چوب بسته بودند."

    در بیانیه حفاظت هواپیمایی که از زیرمجموعه های سپاه پاسداران ایران است، پیشتر آمده بود که "عامل این توطئه قصد داشته است هواپیما را پس از ربایش در فرودگاه یکی از کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس به زمین بنشاند."

  14. تجمع گروهی از خانواده‌های جان باختگان هواپیمای اوکراینی در پارک پردیسان تهران

    تجمع خانواده جان باختگان هواپیمای اوکراینی

    خانواده‌های جان‌باختگان هواپیمای سرنگون شده اوکراین در ایران در پارک پردیسان در غرب تهران تجمع کردند.

    در این تجمع که دیروز، پنجشنبه برگزار شد خانواده ها به گزارش اخیر سازمان ملل متحد درباره ساقط شدن این هواپیمای مسافربری و "تناقضات گزارش‌های ایران" اشاره کردند و با رد هر گونه توافق بر سر دریافت غرامت اعلام کردند: "لحظه‌ای از خونخواهی عزیزانمان پا پس نمی‌کشیم."

    خانواده ها در این تجمع سرود "رزمِ مشترک" را خواندند، این ترانه که مضمونی حماسی دارد با صدای محمدرضا شجریان محبوبیت زیادی یافته و در تجمعات اجتماعی و سیاسی بارها خوانده شده است.

    به تازگی گزارشگر ویژه سازمان ملل برای قتل‌های فراقانونی، در گزارشی مفصل گفته که در توضیحات مقامات جمهوری اسلامی تناقض‌های زیادی وجود دارد. اگنس کالامار، حکومت ایران را به دروغگویی درباره نحوه سرنگونی این هواپیما متهم کرده و گفته تا زمانی که پاسخگو نباشد، تردید درباره عمدی بودن حمله به هواپیما سر جایش باقیست.

    پارسال، بعد از سه روز انکار و تنها پس از فشار جامعه جهانی، سپاه پاسداران اقرار کرد که این هواپیما با موشک‌های سپاه ساقط شده و گفت که علت آن "خطای انسانی" بوده است.

    مقام‌های قضایی ایران تابحال گزارشی از نحوه رسیدگی به این پرونده و محاکمه مقصران نداده‌اند، ولی چند نفر را به دلیل اعتراض به این حادثه و نقش و عملکرد سپاه به زندان محکوم کردند.

    تجمع در پارک پردیسان در غرب تهران
    Image caption: تجمع در پارک پردیسان در غرب تهران
  15. لغو مجوز فعالیت یک موسسه حامی معلولین در مشهد

    مجوز یک موسسه حمایت از معلولین مهاجر افغان در مشهد پس از ۸ سال فعالیت لغو شد.گفته می‌شود “موسسه معلولین باور سبز” در ایران مجوزش را از طریق وزارت کشور و اداره اتباع مشهد و تحت نظر شورای هماهنگی امور معلولین مهاجر افغانستانی کسب کرده بود.شورای هماهنگی سه ماه پیش منحل شد و بر همین اساس، از ادامه فعالیت این موسسه نیز جلوگیری شد.گفته می‌شود موسسه باور سبز در منطقه محروم گلشهر مشهد به بیش از ۸۰۰ فرد معلول که غالبا از مهاجران افغان هستند به صورت رایگان خدمات توانبخشی، آموزشی، درمانی، فرهنگی و تفریحی ارائه می‌کرد.در صفحه اینستاگرام این موسسه از قول مرتضی عبدی، موسس این خیریه گفته شده است که بودجه این موسسه را کمک‌های مهاجران افغان خارج از کشور تامین می‌کرده است و این موسسه علاوه بر معلولین، به بیش از ۵۵۰ سالمند و خانواده بی سرپرست افغان نیز خدمات معیشتی و درمانی ارائه می‌کرده است.یک منبع آگاه به بی‌بی‌سی گفته راهکار قانونی برای کسب مجدد مجوز برای ادامه فعالیت این موسسه ارائه نشده است و مشخص نیست وضعیت افراد تحت حمایت از این موسسه چه خواهد شد.

    View more on instagram
  16. طالبان: ۵۳ زندانی نیروهای امنیتی را آزاد کردیم

    گروه طالبان اعلام کرده که ۵۳ نیروی امنیتی افغان را که در بند آنان بوده، در ولایت قندهار رها کرده‌اند.

    ذبیح الله مجاهد، سخنگوی گروه طالبان در صفحه توییترش نوشته که این افراد بر اساس فرمان عفو رهبری این گروه آزاد شده‌اند. به نوشته طالبان، این تعداد از نیروهای افغان از جبهات مختلف در زمان جنگ بازداشت شده بودند.

    مقام‌های محلی در ولایت قندهار می‌گویند این زندانیان تاکنون رسما به آنها تحویل داده نشده‌اند.

    براساس توافق دوحه قرار بود که پنج هزار زندانی گروه طالبان رها و یک هزار زندانی نیروهای امنیتی افغان دربند این گروه رها شوند. دولت افغانستان اعلام کرده که بیشتر از پنج هزار زندانی را رها کرده ولی آمار شمار نیروهای امنیتی که رها شده‌اند، تاکنون مشخص نیست.

  17. یک فروشگاه گوشت پرندگان در کابل مسدود شد

    افغانستان

    ریاست حفاظت محیط زیست افغانستان اعلام کرده که فروشگاه گوشت پرنده فروشی "افغان مارت" را به‌دلیل فروش گوشت پرندگان مسدود کرده است.

    در صفحه رسمی اداره حفاظت از محیط زیست افغانستان آمده که این فروشگاه گوشت پرندگان نوع "قره قوش، مرغابی و قشقل" را از ولایات کاپیسا و پروان جمع آوری کرده و به‌فروش می‌رساند.

    محمد کاظم همایون، رئیس حفاظت محیط زیست کابل گفته که تیم نظارتی این ریاست، حدوداً ۴۰۰ پرنده‌ زنده و حدود هزار پرنده ذبح شده را از فروش‌گاه افغان مارت جمع آوری کرده و از فروشندگان آن تعهد گرفته شده که به فروش مجدد گوشت پرندگان اقدام نکنند.

    آقای همایون از مسئولان محلی ولایت کاپیسا و پروان خواست تا جلو شکار بیرحمانه پرندگان در این ولایت‌ها گرفته شود.

    پرندگان زنده رها شدند و پرندگان کشته شده دفن خاک شدند. بر اساس حکم شماره ۶۴۰ ریاست جمهوری افغانستان، شکار بیرحمانه حیات وحش و پرندگان ممنوع است.

    افغانستان
  18. علم‌الهدی: پیشگیری از فرزندآوری از موارد فحشا است

    احمد علم الهدی در نماز جمعه مشهد گفت "با توجه به آیات قرآن پیشگیری از فرزندآوری، قتل اولاد محسوب می‌شود و یکی از موارد فحشا است".

    امام جمعه مشهد گفته از موارد مرتبط با تقوای عملی در کانون زندگی و خانواده، فرزندآوری است و پیشگیری و جلوگیری از فرزندآوری طبق برداشت از قرآن عملی سفیهانه است چرا که زوجین قدرت تصمیم گیری ندارند.

    او در نماز جمعه هفته گذشته هم از این که زن و شوهرها به اسم کوچک یکدیگر را صدا می‌زنند،انتقاد کرده‌بود.

  19. کرونا در ایران؛ ۸۱ مورد فوتی در شبانه روز گذشته

    ازدحام جمعیت
    Image caption: ازدحام جمعیت در بازار بزرگ تهران در روزهای اواسط اسفند ماه

    سیما سادات لاری گفته از دیروز تا امروز، ۸ هزار و ۳۶۷ بیمار جدید کرونایی شناسایی شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۶۷۳ هزار و ۴۷۰ نفر رسید.

    سخنگوی وزارات بهداشت گفته در ۲۴ ساعت گذشته، ۸۱ بیمارکووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع فوتی‌ها به ۶۰ هزار و ۵۱۲ نفر رسید.

    او گفته هم اکنون ۳ هزار و ۷۶۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

    در حال حاضر۱۱ شهرستان قرمز، ۳۲ شهرستان نارنجی، ۲۵۱ شهرستان زرد و ۱۵۴ شهرستان آبی هستند.

    شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در وضعیت قرمز قرار دارند.

  20. حملات حوثی‌ها به مواضعی در خاک عربستان؛ عربستان می‌گوید چهار پهپاد را ساقط کرده

    گروه ائتلاف به رهبری عربستان می‌گوید که چهار پهپاد حامل مواد منفجره را که به طرف خاک عربستان در حرکت بوده، نابود کرده است.

    در همین حال نیروهای حوثی می‌گویند که بامداد امروز به مناطقی در جنوب عربستان سعودی حمله کردند.

    حوثی ها اخیرا حملات موشکی یا پهپادی خود را به خاک عربستان افزایش دادند و بیشتر جنوب عربستان را هدف قرار دادند.

    نیروهای ائتلاف می‌گویند اغلب این حملات را رهگیری کرده و آن را خنثی کرده اند.

    به گزارش رویترز، سخنگوی نظامیان حوثی در توییتی اعلام کرد که سه پهپاد را به طرف عربستان فرستادند که به فرودگاه منطقه‌ای ابها و پایگاه هوایی سلطان خلید در شهر خمیس مشیط حمله کرده است.

    نیروهای حوثی دیروز ادعا کردند که به طرف تاسیسات آرامکو سعودی در دریای سرخ حمله موشکی کرده است اما این خبر از طرف مقامات سعودی تایید نشده است.