Got a TV Licence?

You need one to watch live TV on any channel or device, and BBC programmes on iPlayer. It’s the law.

Find out more
I don’t have a TV Licence.

گزارش زنده

همه زمان‌ها به ساعت بریتانیاست

  1. 'حمله جنگنده‌های اسرائیلی به نقاطی در اطراف دمشق'

    رسانه های سوریه گزارش می دهند که اسرائیل صبح پنجشنبه حملاتی موشکی به نزدیکی دمشق پایتخت سوریه و محله های جنوبی آن انجام داده است.

    خبرگزاری دولتی سانا گفت که پدافند هوایی سوریه توانسته برخی از موشک ها را پیش از رسیدن به هدف منهدم کند. براساس این گزارش برخی موشک ها را جنگنده های اسرائیلی از آسمان لبنان شلیک کرده اند.

    گروه دیدبان حقوق بشر سوریه که در بریتانیا قرار دارد گزارش داد که حملات اسرائیل علیه پست های نظامی در نزدیکی دمشق انجام شد اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

    تلویزیون المنار وابسته به گروه حزب الله لبنان گفت که یکی از موشک های پدافند هوایی سوریه در نزدیکی مرز سوریه و لبنان منفجر شده سات.

    اسرائیل در سال های اخیر صدها حمله علیه اهداف نظامی مرتبط با ایران در سوریه انجام داده است.

  2. آمریکا 'آماده برداشتن گام های لازم برای بازگشت به تعهدات در برجام است'

    ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه روز چهارشنبه گفت: "ما آماده ایم گام های لازم را برای بازگشت به تعهدات برجام برداریم، از جمله رفع تحریم هایی که با برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) سازگار نیست."

    او افزود: "من در موقعیتی نیستیم به شما بگویم که اینها شامل کدام بخش و کدام جزء خواهد بود."

    او جزییات بیشتری ارائه نکرد.

    با این حال او افزود که گفت و گوها برای احیای برجام با ایران به دلایل متعدد از جمله فقدان اعتماد میان ایران و آمریکا دشوار خواهد بود.

    اولین دور مذاکرات غیر مستقیم هیات‌های ایرانی و آمریکایی برای احیای برجام روز سه شنبه در وین پایتخت اتریش به به پایان رسید. هم ایران و هم آمریکا این مذاکرات را سازنده توصیف کرده‌اند.

    حسن روحانی رئیس جمهوری ایران روز چهارشنبه در اشاره به این مذاکرات گفت کشورش در شاهد فصل تازه‌ای از تجدید حیات برجام است.

    قرار است دور دوم این گفتگوها جمعه ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ (نهم آوریل) برگزار شود. تا آن روز دو گروه کارشناسی، رایزنی‌ درباره چگونگی برداشتن تحریم‌های آمریکا و بازگشت ایران به تعهدات برجام ادامه می‌دهند.

  3. نامه انتقادی چهار سناتور جمهوری‌خواه به بایدن درباره ایران

    چهار سناتور جمهوری‌خواه در نامه‌ای به جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا از سیاست‌های او در قبال ایران و احتمال حذف تحریم‌ها برای بازگرداندن جمهوری اسلامی به تعهداتش در برجام به شدت ابراز نگرانی کرده‌اند. این سناتورها برجام را توافقی "بسیار ناقص" توصیف کرده‌اند که به اعتقاد آنها به منافع ملی آمریکا آسیب می‌رساند.

    نامه انتقادی جیم اینهوف، مارکو روبیو، پت تومی و تاد یانگ به آقای بایدن روز سه‌شنبه ۶ آوریل منتشر شده است. این سیاستمداران جمهوری‌خواه در بخشی از نامه خود از رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، و اظهارات او درباره ناکامی سیاست فشار حداکثری دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، علیه ایران انتقاده کرده‌اند.

    آنها نوشته‌اند که آقای مالی در مصاحبه‌ای با بی‌بی‌سی فارسی - که در این نامه "یک رسانه خبری خارجی مشهور به همدلی با رژیم ایران" معرفی شده - از تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی انتقاد کرده در حالی که به نوشته این سناتورها تحریم‌های مورد نظر همان‌هایی است که هر دو "کابینه دموکرات و جمهوری‌خواه برای مجازات رژیم ایران به دلیل حمایت از تروریسم، برنامه غنی‌سازی هسته‌ای و برنامه موشکی" اعمال کرده‌اند.

    بی‌بی‌سی در واکنش به اتهام "همدلی با رژیم ایران" در نامه این چهار سناتور اعلام کرد: "بی‌بی‌سی مورد اعتمادترین رسانه خبری بین‌المللی است که بی‌طرف و بدون ترس یا هواداری گزارش می‌دهد. کارکنان بی‌بی‌سی فارسی با کارزاری مداوم از آزار و اذیت حکومت ایران روبرو هستند و ما هر گونه اتهام جانبداری را رد می‌کنیم."

    ببینید: گفت‌و‌گوی اختصاصی بی‌بی‌‌سی فارسی با نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران

  4. شرکت آب منطقه‌ای اصفهان: ۷۵ درصد سد زاینده رود خالی است

    شرکت آب منطقه‌ای اصفهان اعلام کرده که ۷۵ درصد سد زاینده رود خالی است و ممکن است با توجه به ذخیره مخرن سد برای تامین آب شرب دچار مشکل شویم. آقای نخعی، رئیس مشترکین و درآمد این مجموعه گفته که وضعیت بارش در سال آبی جاری اصلا مناسب نیست و ذخیره قبلی آب از سال آبی گذشته هم در سد

    View more on instagram
  5. افراد زیر سی سال بریتانیا بجای آسترازنکا، واکسن دیگری دریافت می‌کنند

    ‌کمیته مشترک واکسیناسیون و ایمن‌سازی در بریتانیا می‌گوید به افراد زیر ۳۰ سال یک واکسن جایگزین بجای آسترازنکا داده خواهد شد. سازمان دارویی بریتانیا گفته است براساس تحقیقات بدست آمده تا پایان ماه مارس، ۷۹ نفر در این کشور پس از تزریق واکسن آسترازنکا دچار لختگی خون شده‌اند.

    View more on instagram
  6. نماینده مجلس شورای اسلامی: دست وزیر کشور آلوده به خون مردم ایران است

    عبدالرضا رحمانی فضلی از چهره های نزدیک به علی لاریجانی است که دوازده سال رئیس مجلس شورای اسلامی بود
    Image caption: عبدالرضا رحمانی فضلی از چهره های نزدیک به علی لاریجانی است که دوازده سال رئیس مجلس شورای اسلامی بود

    احمد علیرضا بیگی نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی گفته است که دست عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور ایران در جریان وقایع خونبار آبان ۹۸ "آلوده به خون مردم است".

    در جریان اعتراضات شهروندان ایرانی به افزایش ناگهانی قیمت بنزین در آبان سال ۹۸، نیروهای مسلح ایران اعتراضات را به شکل کم سابقه ای سرکوب کردند.

    حسن روحانی رئیس جمهور ایران گفته بود عبدالرضا رحمانی فضلی مامور اجرای طرح افرایش قیمت بنزین بوده است.

    آقای رحمانی فضلی وزیر کشور، جانشین فرمانده کل قوا در نیروی انتظامی و رئیس شورای امنیت کشور است. این شورا رای داده بود که اینترنت ایران در زمان سرکوب اعتراضات به طور سراسری قطع باشد. وی پس از وقایع آبان اعلام کرده که بیش از ۲۰۰ نفر در جریان سرکوب ها کشته شده اند. عفو بین الملل تعداد کشته را دستکم ۳۰۴ نفر عنوان کرده است.

    آقای علیرضا بیگی در تذکری شفاهی خود امروز به هیات رئیسه مجلس استیضاح عبدالرضا رحمانی فضلی را ضروری دانست و گفت "بنده همچنان بر ضرورت استیضاح وزیر کشور پافشاری می‌کنم... در دوره دهم مجلس نیز جزو متقاضیان استیضاح وی بودم ولی ملت ایران می‌دانند به سبب قبیله‌گرایی سیاسی اجازه طرح موضوع در این رابطه داده نشد".

    عبدالرضا رحمانی فضلی از چهره های نزدیک به علی لاریجانی است که دوازده سال رئیس مجلس شورای اسلامی بود. در زمان ریاست علی لاریجانی بر سازمان صداوسیما، آقای رحمانی فضلی از معاونان کلیدی او محسوب می شد. وی از دوره اول ریاست جمهوری حسن روحانی، وزیر کشور ایران است.

    نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی گفته از ابتدای شکل گیری مجلس یازدهم در خرداد سال گذشته بار دیگر درخواست استیضاح وزیر کشور را با رعایت تشریفات مربوطه به هیأت رئیسه تقدیم کرده "اما متأسفانه این موضوع در فراموشخانه هیأت رئیسه خاک می‌خورد".

    نماینده مجلس شورای اسلامی گفته است با توجه به نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراها و اینکه "دست وزیر کشور آلوده به خون مردم است وی صلاحیت فعالیت در این سمت را ندارد".

    خبرگزاری خانه ملت وابسته به مجلس، این بخش از اظهارات وی را حذف کرده اما ویدئوی تذکر او در شبکه های اجتماعی منتشر شده است.

  7. ذخایر اورانیوم غنی شده ایران با خلوص ۲۰ درصد به ۵۵ کیلوگرم رسید

    ذخایر اورانیوم غنی شده ایران با خلوص ۲۰ درصدی ایران به ۵۵ کیلوگرم رسیده است.

    بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران گفته است مطابق "قانون اقدام راهبردی برای رفع تحریم‌ها" که اجرای آن از پنجم اسفند سال گذشته شروع شده، غنی سازی با خلوص ۲۰ درصدی انجام می شود.

    بر اساس این قانون ایران باید طی ده ما صدوبیست کیلوگرم اورانیوم با این میزان حلوض غنی کند که به گفته سازمان انرژی اتمی ایران زودتر از موعد قانونی به سقف تولید شده خواهد رسید.

    اورانیوم با این خلوص کاربرد دوگانه صلح آمیز و نظامی دارد اما ایران می گوید صرفا از آن برای سوخت راکتور تحقیقاتی تهران استفاده خواهد کرد.

    ایران می گوید اگر آمریکا تحریم های وضع شده زمان ریاست جمهوری دونالد ترامپ را رفع کند به اجرای کامل تمامی تعهداتش در توافق هسته ای برجام باز خواهد گشت و از جمله غنی سازی اورانیوم با خلوص ۲۰ درصد را متوقف خواهد کرد.

  8. چهار پناهجوی ایرانی که به دلیل شرکت در یک تجمع اعتراضی در ترکیه در معرض اخراج هستند

    چهار پناهجوی ایرانی که به دلیل شرکت در یک تجمع اعتراضی در ترکیه بازداشت شده بودند، می‌گویند در آستانه اخراج از این کشور قرار دارند.

    گفته می‌شود علت بازداشت زینب صحافی، لیلی فرجی، اسماعیل فتاحی و محمد پوراکبری کرمانی شرکت در تجمعی است که در ۳۰ اسفندماه سال ۱۳۹۹ در اعتراض به خروج ترکیه از کنوانسیون منع خشونت علیه زنان برگزار شده بود.

    اسماعیل فتاحی شش سال است که به عنوان پناهنده سیاسی در ترکیه زندگی می‌کند. او در فایلی صوتی در یوتیوب می‌گوید به آنها گفته شده "اگر چه تجمع مجوز داشته اما آنها برای شرکت در آن نیازمند مجوزی جداگانه بودند و این مخالف قوانین ترکیه است".

    آقای اسماعیلی در این فایل صوتی می‌گوید اکنون حکم اخراج آنها صادر شده است و انتظار می‌رود ظرف روزهای آینده دولت ترکیه کارهای اداری انتقال آنها را به ایران آغاز کند.

    به گفته آقای اسماعیلی او و سه ایرانی دیگر اکنون به یک اردوگاه مخصوص اخراج مهاجران منتقل شده‌اند.

    اسماعیل فتاحی خواستار حمایت بین‌المللی شده و هشدار داده است که این چهار نفر پس از بازگشت به ایران در خطر زندانی شدن و شکنجه قرار خواهند گرفت.

  9. کرونا؛ صندوق بین‌المللی پول خواستار مالیات بر ثروت شد

    صندوق بین المللی پول از کشورهای ثروتمند خواست مالیات بر ثروت را برای جبران هزینه‌های همه‌گیری کرونا در نظر بگیرند.

    این پیشنهاد پس از تازه ترین ارزیابی صندوق بین المللی پول از وضع مالی دولت‌های دنیا ارائه شده است.

    این ارزیابی می‌گوید لطمه کرونا به اقتصاد جهانی نابرابری میان جوامع را افزایش داده و از کسانی که درآمد و ثروت زیادی دارند می شود خواست موقتا مالیات بیشتری بپردازند.

    علاوه بر مشارکت در رفع پیامد‌های همه‌گیری کرونا، صندوق بین المللی پول مالیات بر آنچه را سود بیش از حد تجاری نامیده را پیشنهاد کرده است.

  10. یک نسخه نایاب سوپرمن بیش از سه میلیون دلار فروخته شد

    یک نسخه نایاب از اولین باری که تصویر سوپرمن چاپ شد، سه میلیون و دویست و پنجاه هزار فروخته شد. به این ترتیب این کتاب تبدیل به گران‌ترین نسخه از چاپ اول کتاب/مجله اکشن کامیکز در جهان شد. این کتاب که در سال ۱۹۳۸ چاپ شده شامل داستان پیدایش سوپرمن (چگونگی آمدن او به زمین از یک سایره دیگر و چگونگی تبدیل شدن او به کلارک کنت) است.

    به نظر می‌رسد که این آغاز ژانر ابرقهرمان‌ها در ادبیات است. گفته می‌شود که حدود صد نسخه از چاپ اول کتاب/مجله "اکشن کامیکز" باقی مانده است.

  11. تخته سنگی که احتمالا 'قدیمی‌ترین نقشه سه بعدی اروپا' است

    ‌باستان‌شناسان از کشف راز تخته‌سنگ ۴ هزار ساله‌ای خبر داده‌اند که می‌گویند ممکن است قدیمی‌ترین نقشه سه بعدی در اروپا باشد. پژوهشگران نام این سنگ را "لوح سنت بلک" گذاشته‌اند و پس از مطالعه الگوهای حکاکی شده روی آن می گویند که این علامت‌گذاری‌ها نقشه منطقه‌ای در بریتانی غربی در غرب فرانسه امروزی است.

    View more on instagram
  12. پدران ایالت یوتا باید نیمی از هزینه‌های بارداری و زایمان را بپردازند

    پدران در ایالت یوتا در آمریکا از این پس از نظر قانونی موظفند که نیمی از هزینه مراقبت‌های پزشکی مادر در دوران بارداری و زایمان را بپردازند. حامیان این قانون - که تصور می‌شود اولین در نوع خود در ایالات متحده است - می‌گویند که این قانون کمکی است تا بار مالی مادر شدن برای زنان آمریکایی کاهش یابد.

    View more on instagram
  13. یک زوج ایرانی در اندونزی به اعدام محکوم شدند

    ‌دادستانی اندونزی می‌گوید دادگاهی در استان جاوه غربی، برای بیش از ۱۰ عضو یک باند قاچاق مواد مخدر از جمله یک زوج ایرانی حکم اعدام صادر کرده است.به گفته مقام‌های دادستانی اندونزی، در این پرونده برای ۱۳ نفر شامل سه ایرانی، یک پاکستانی و ۹ تبعه اندونزی حکم اعدام با جوخه آتش صادر شده است. این افراد متهم به قاچاق ۴۰۰ کیلوگرم مت‌آمفتامین بودند.بامبنگ یونیانتو دادستان سوکابومی گفت حسین سالاری رشید، تبعه ایران، سردسته این گروه بوده است: "چهار خارجی در این گروه هستند و در میان آنها رشید طراح اصلی این عملیات قاچاق بود. او و همسرش هر دو به اعدام محکوم شده‌اند."به گزارش خبرگزاری فرانسه حکم این افراد عصر روز سه‌شنبه ۶ آوریل (۱۷ فروردین) در دادگاهی در شهر سوکابومی و در یک جلسه مجازی صادر شده است. اعضای این باند سال پیش دستگیر شده بودند.به گفته عفو بین‌الملل محکومیت این تعداد متهم به اعدام در یک پرونده قاچاق مواد مخدر در اندونزی سابقه نداشته است.عفو بین‌الملل می‌گوید با این حکم تعداد کسانی که در سال ۲۰۲۱ در اندونزی به اعدام محکوم شده‌اند به ۳۰ نفر رسیده که چند خارجی هم در میان آنها هستند. بیشتر احکام مرگ به قاچاق مواد مخدر مربوط است.

  14. سه اداره موازی مبارزه با فساد اداری افغانستان در هم ادغام شدند

    عبدالقیوم نظامی، رئیس کمیسیون مبارزه با فساد اداری در افغانستان اعلام کرد که به دستور ریاست جمهوری سه اداره سکرتریت(دبیرخانه) مبارزه با فساد اداری، اداره ثبت و بررسی دارایی‌ها و کمیته مستقل مشترک نظارت و ارزیابی مبارزه با فساد اداری(میک) در کمیسیون مبارزه با فساد اداری مدغم شده است.

    به گفته او، بتازگی ریاست جمهوری دستور ادغام اداره بازرس را نیز با این نهاد داده است.

    آقای نظامی که در یک کنفرانس خبری در کابل صحبت می‌کرد، افزود که ادغام این نهادها می‌تواند زمینه مبارزه هماهنگ با فساد اداری را فراهم کند.

    در ماه عقرب/‍ آبان سال ۱۳۹۹ محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان از ایجاد کمیسیون جدید مبارزه با فساد خبر داد. یکی از مسئولیت‌های اصلی این کمیسیون درج و اعلام دارایی‌های مقامات عالی رتبه افغانستان اعلام شد.

    فساد اداری
  15. ادامه تجمع بازنشستگان و مستمری‌بگيران تامين اجتماعی در ايران

    تجمع بازنشستگان و مستمری‌بگيران تامين اجتماعی در چندين شهر ايران جریان دارد. این تجمعات در طول ماه‌های گذشته جریان داشته و اکنون به شهرهای مختلف ايران گسترش یافته است.اين اعتراضات در حالی برگزار می‌شوند که مجلس ایران اختصاص مبلغ ۱۵۰ هزار میلیارد تومان برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، لشگری و کشوری را تصویب كرده است و قرار شده است مبلغ ۹۰ هزار میلیارد تومان از محل واگذاری‌ها جهت رد بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی اختصاص یابد.با این حال حسن صادقی، معاون دبیرکل خانه کارگر پيش از اين بيان كرده بود: «ما اطمینانی برای احقاق حقوق خود نداریم و به همین دلیل در طول ماه گذشته چندین بار مقابل مجلس و سازمان برنامه و بودجه تجمع کرده‌ایم.»

  16. اعتراض به گزارش سرنگون کردن هواپیما با موشک های سپاه بر سر مزار فرزند

    ‌مادر بهاره کرمی مقدم از کشته‌شدگان سرنگونی هواپیمای اوکراینی با موشک های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ با حضور بر سر آرامگاه فرزندش به "گزارش نهایی" ایران از سرنگونی هواپیمای اوکراینی انتقاد کرد.سازمان هواپیمایی کشوری ایران در گزارش خود اپراتور پدافند موشکی سپاه را در سرنگونی هواپیمای اوکراین مقصر دانست. جمعی از خانواده کشته‌شدگان این گزارش را ناقص و فاقد اطلاعات تعیین‌کننده توصیف کرده‌اند و کانادا آن را "غیردقیق" خوانده است.دادستان سابق نظامی استان تهران ۱۷ فروردین اعلام کرد که "برای ۱۰ نفر از مسئولانی که در حادثه سقوط هواپیمای اوکراین دخیل بودند کیفرخواست صادر شده است".

    View more on instagram
  17. منابع امنیتی قندهاراز برخورد چهار خمپاره به فرودگاه این ولایت خبر دادند

    افغانستان

    منابع امنیتی ولایت قندهار در جنوب افغانستان اعلام کرده که چهار خمپاره به فرودگاه این شهر فرود آمده که "تلفات مالی و جانی ندارد."

    خواجه یحی علوی، مسئول مطبوعاتی سپاه/قول اردوی ۲۰۵ ارتش افغانستان گفته که این خمپاره ها به ساحات خالی برخورد کرده است.

    در این فرودگاه نیروهای آمریکایی مستقر هسند و بعد از توافق صلح میان آمریکا و طالبان در دوحه به گفته منابع محلی، اولین بار است که طالبان به این فرودگاه خمپاره پرتاب می‌کنند.

    این حمله به طالبان نسبت داده شده و این گروه هم از "حمله موشکی" به فرودگاه قندهار خبر داده و گفته که "به دشمن تلفات سنگین جانی و مالی وارد کرده‌است."

    افغانستان
  18. کلاب هاوس می‌خواهد چهار میلیارد دلار سرمایه جذب کند

    کلاب‌هاوس، اپلیکیشن صوتی که کاربران اقبال بسیاری به آن نشان داده‌اند، در پی جذب سرمایه‌گذاری چهار میلیارد دلاری است. در ماه ژانویه امسال این شبکه‌ اجتماعی نوپا یک میلیارد دلار ارزش‌گذاری شده ‌بود و حالا با تلاش برای افزایش چهاربرابری سرمایه در این مدت کوتاه به نظر می‌رسد توجه سرمایه‌گذاران بیشتری به آن جلب شده ‌است.

    View more on instagram
  19. مذاکره کننده ارشد اتمی ایران می‌گوید نتیجه کار کارشناسان برای رفع تحریم و بازگشت به محدودیت های هسته‌ای، جمعه مشخص می‌شود

    عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد اتمی ایران گفته است که نتیجه کار کارشناسان درباره لغو تحریم امریکا و بازگشت ایران به محدودیت‌های هسته‌ای روز جمعه به کمیسیون مشترک توافق هسته‌ای در وین اعلام خواهد شد.

    آقای عراقچی گفته «در صورتی که ما ببینیم طرف های مذاکره کننده به دنبال اتلاف وقت هستند و یا به دنبال اهداف دیگری هستند مذاکرات را در همین سطح نیز متوقف خواهیم کرد».

    مذاکره کننده ارشد اتمی ایران گفته است «اینکه مطرح می‌شود آیا اروپایی‌ها می توانند آمریکا را مجاب کنند باید بگویم ما به اروپایی ها چنین نقشی نداده ایم بلکه با مجموعه ۴+۱ که چین و‌ روسیه هم در آن هستند در حال مذاکره هستیم و اینکه توانایی چنین کاری را دارند یا خیر، من نمی‌دانم و باید ببینیم آیا قادر به این کار خواهند بود یا خیر».

    به گفته آقای عراقچی گفته «اگر در این زمینه موفق بودند ما بعد از راستی آزمایی رفع تحریم‌ها، به تعهداتمان بر میگردیم اگر هم نتوانستند که همین وضعیت فعلی باقی خواهد ماند».

    این مقام ایرانی گفته «جمهوری اسلامی در این زمینه اصرار، عجله و شتابی ندارد».

  20. وضعیت واکسیناسیون علیه کووید-۱۹ در آمریکای لاتین

    انتشار آمار ابتلا به کرونا در کشورهای آمریکای جنوبی نشان می دهد که شماری از این کشورها شاهد افزایش ناگهانی تعداد مبتلایان و فوتی ها ناشی از این بیماری بوده اند. در اوروگوئه و پاراگوئه تعداد روزانه جانباختگان کرونا رکورد زده و در همین حال تعداد کلی مبتلایان در برزیل از ۱۳ میلیون نفر گذشته است.

    این افزایش به گسترش نوع برزیلی ویروس کرونا نسبت داده شده که گفته می شود سرعت انتقال آن از فردی به فرد دیگر دو برابر نوع اولیه ویروس است. در همین حال، واکسیناسیون در کشورهای آمریکای لاتین ادامه دارد. در زیر نگاهی انداخته ایم به وضعیت ارائه واکسن کرونا در این کشورها:

    واکسیناسیون در آمریکای لاتین