مشاور اسکان مجدد افغانها در بریتانیا: نیاز به درک عمیق زندگی، مذهب، سنت‌ها و زبان مهاجران است

.

منبع تصویر، NASmi

توضیح تصویر،

شبنم نسیمی در سال ۲۰۱۸ شبکه 'دوستان حزب محافظه‌کار با مردم افغانستان' را بنیان گذاشت. او در کنار بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا

شبنم نسیمی، افغان-بریتانیایی به تازگی به عنوان مشاور امور اسکان مجدد افغانها در بریتانیا تعیین شده است، او می‌گوید برای ادغام پناهجویان در جامعه میزبان نیاز به درک عمیق افغان‌ها، شیوه زندگی، مذهب، سنت‌ها، و زبان‌های آنهاست.

او در گفتگو با بی‌بی‌سی گفت: "در کنار ویکتوریا اتکینز، وزیر اسکان مجدد افغانها در بریتانیا کار می‌کنم. نقش من ادغام صحیح مهاجران افغان در بریتانیا و اطمینان از اینکه بریتانیا به تعهد اخلاقی خود برای حمایت از افرادی که عمیقا آسیب پذیرند و از افغانستان خارج می‌شوند، عمل می‌کند."

معاون وزیر اسکان مجدد افغان‌ها در بریتانیا یک دفتر وزارتی است که به طور مشترک در وزارت کشور/داخله و اداره ارتقای سطح، مسکن و جوامع در زمان ترمیم کابینه بریتانیا در سپتامبر ۲۰۲۱ ایجاد شد.

او گفت که برای اسکان مجدد نیازمند درک عمیق افغان‌ها، شیوه زندگی، مذهب، سنت‌ها، و زبان‌های آنهاست، برای همین من به عنوان مشاور امور سیاستگذاری آن تعیین شده‌ام.

خانم نسیمی افزود که به عنوان یک افغان-بریتانیایی، از دستاورد عملیات تخلیه و تداوم اسکان افراد در معرض خطر "سپاس‌گزارم". از جمله، ۵۰ بازیکن زن فوتبالیست و خانواده‌هایشان که اخیرا وارد بریتانیا شده‌اند.

اخیرا، یک عضو سابق وزارت خارجه بریتانیا در کمیته روابط خارجی پارلمان رویکرد این وزارت در روند تخلیه شهروندان افغان در معرض خطر پس از تصرف این کشور توسط طالبان را "ناکارآمد" و "پر از هرج و مرج" توصیف کرده است.

ماه گذشته، در یک "عملیات نجات پرهزینه" که کیم کارداشیان وست، سلبریتی مشهور آمریکایی سهم داشت، دختران فوتبالیست افغانستان با هواپیمای چارتر از پاکستان به بریتانیا منتقل شدند.

از زمان پایان عملیات تخلیه در آخر ماه آگوست، بریتانیا به بیش از ۱۸۰۰ نفر از جمله اتباع بریتانیایی و افغان کمک کرده است تا افغانستان را ترک کنند.

تلاش گسترده‌ای بین اداره‌های مختلف دولتی برای اسکان دائمی برای خانواده‌های افغان در جریان است.

شبنم نسیمی می‌گوید: "نقش من ادغام صحیح مهاجران افغان در بریتانیا و اطمینان از اینکه بریتانیا به تعهد اخلاقی خود برای حمایت از مردم عمیقا آسیب‌پذیر که از افغانستان خارج می‌شوند، عمل می‌کند."

"به عنوان کسی که خودم در سال ۱۹۹۹ از افغانستان در زمان حکومت طالبان به بریتانیا آمدم، خطراتی که هموطنانم با آنها روبرو هستند، را درک می‌کنم."

منبع تصویر، Getty Images

توضیح تصویر،

پریتی پتل، وزیر داخله/کشور بریتانیا در فرودگاه هیترو لندن در حال صحبت با پناهجویان تازه‌وارد افغان

از پادکست رد شوید و به خواندن ادامه دهید
پادکست
رادیو فارسی بی‌بی‌سی

پادکست چشم‌انداز بامدادی رادیو بی‌بی‌سی – دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱

پادکست

پایان پادکست

اسکان افرادی که تاهنوز در هتل‌ها هستند

چندی پیش، برخی از خانواده‌های پناهجو از افغانستان که در چارچوب طرح اسکان بریتانیا در هتل‌ها اقامت داده شده‌اند، گفتند که می‌خواهند خود را "بی‌خانمان" اعلام کنند و از این طرح خارج شوند.

خانم نسیمی می‌گوید: افرادی که هنوز به طور موقت در هتل‌ها اسکان داده می‌شوند به مراقبت‌های بهداشتی، آموزشی، اقلام ضروری، فرصت‌های شغلی.و مزایایی مانند نظام حمایتی "یونیورسال" دسترسی دارند.

شوراهای محلی در بریتانیا بودجه ادغام ۲۰۵۲۰ پوندی به ازای هر نفر برای سه سال دریافت کرده‌اند تا از کسانی که زندگی جدیدی را در بریتانیا شروع می‌کنند، حمایت کنند.

او افزود که هیچ کس نمی‌خواهد که یک کودک افغان، یا بزرگسال، بیش از حد لازم در هتل بمانند. آنها فقط در این محل اقامت به صورت گذرا هستند چراکه انواع خانه‌های بزرگ خالی و آماده برای نقل مکان آنها را نداریم.

در مورد شروع طرح اسکان مجدد ۲۰ هزار پناهجوی افغان که بریتانیا متعهد شده در مدت ۵ سال بپذیرد، او گفت: تیم ما با کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل کار می‌کنند تا این طرح "بزودی" اجرایی شود.

"از طریق تماس با سازمان‌های خیریه و غیردولتی، شرکت‌ها و جامعه مهاجران افغان مقیم بریتانیا تلاش می‌کنم که صدای افغانها شنیده شود و از کسانی که در معرض خطر اند، به طور مناسب حمایت شود."