Навијач који разбија телевизор после лоше утакмице

Навијач који разбија телевизор после лоше утакмице

Јутјубер и навијач Марсеја Мохамед Хени за Светски сервис ББЦ-ја објашњава да телевизоре разбија како би „усрећио људе", а не да би „правио позориште од тога".