Приказана последња епизода серије „Штребери“

У овом тексту нема спојлера.

глумци у серији Штребери

Аутор фотографије, Reuters

Потпис испод фотографије,

Прва епизода приказана је пре 12 година

Фанови „Штребера" у Америци опростили су се од омиљених јунака, пошто је приказана последња епизода ове изузетно популарне серије.

Од првих сцена из 2007. године серија је постала једна од најпопуларнијих у историји телевизије - освојивши седам Еми награда.

Почела је као прича о групи неспретних научника и њиховој новој комшиници.

И глумци су одали почаст серији, а Џони Галецки је за то искористио Инстаграм.

Галецки, који глуми физичара Леонарда Хофстатера, објавио је видео у коме продуцент Чак Лори заклапа клапну за последњу сцену

Кејли Квоко, која глуми комшиницу Пени која живи прекопута Леонарда и Шелдона, објавила је видео снимак на ком се глумци грле, док је Мелиса Рауш изјавила да јој је улога у серији „једно од највећих искустава у животу".

У прегледу који садржи спојлере, ЦНН наводи да је „завршена с великом дозом љубави", док је сајт Индивајр навео да крај „доноси завршетак истинит сам по себи".

Мајим Балик, која глуми неуролошкињу Ејми Фарах Фаулер, додала је свој глас, заједно са Џимом Парсонсом, који је објавио фотографију глумаца. Парсонс је освојио четири Емија и Златни глобус за улогу Шелдона Купера, теоријског физичара.

Глумци су били међу најплаћенијима на телевизији, а прошлог лета Парсонс је наводно одбио уговор за још две сезоне вредан око 50 милиона долара.

Првобитној глумачкој екипи су 2017. године смањене плате како би биле повећане Мелиси Рауш и Мајими Балик.

И Симон Хелберг је објавио слику загрљених глумаца, док је Кунал Најар на Инстаграму објавио видео празних столица за публику.

Уредник Доминик Патен на Твитеру је објавио фотографију завршне шпице.

Фанови су се присећали дирљивих тренутака, док је један написао да серија има леп крај.