Серија Пријатељи: Глумци поново на окупу

The cast of US sitcom Friends

Аутор фотографије, Getty Images

Потпис испод фотографије,

Пријатељи, који су се емитовали 10 сезона, први пут су приказани 1994. године

Љубитеље серије Пријатељи обрадоваће вест да се њихови омиљени ликови поново окупљају у специјалној епизоди, 15 година од завршетка серије.

Епизода ће се емитовати на ХБО Макс стриминг сервису, који ће почети са радом у мају. Датум још није објављен.

Џенифер Анистон, Кортни Кокс, Лиса Кадроу, Мат Лебланк, Метју Пери и Дејвид Швимер играће поново чувене улоге шесторо пријатеља.

Пери је на Инстраграму објавио фотографију глумачке поставе из 1990-их уз опис: „Дешава се". Остатак екипе је потом поделио ту објаву.

Пријатељи су се приказивали од 1994. до 2004. године. Последњу епизоду гледало је 52.5 милиона људи у Америци - то је била најгледанија епизода на телевизији 2000-их година.

Серија је последњих година добила нову генерацију љубитеља преко Нетлфикса - у 2018. години била је друга најпопуларнија серија на овом стриминг сервису.

Гласине о поновном окупљању подгрејане су када је Анистон у октобру објавила фотографију екипе на окупу.

ХБО Макс је откупио права на серију за 425 милиона долара.

„Мислим да ову епизоду можете да зовете она у којој су поново на окупу - окупљамо Дејвида, Џенифер, Кортни, Мета, Лису и Метјуа за специјал на ХБО Максу који ће се емитовати заједно са свим претходним сезонама Пријатеља", каже Кевин Рајли са ХБО канала.

Глумци ће бити укључени у продукцију епизоде.

Према наводима часописа Варајати, очекује се да сваки глумац добије по два и по милиона долара за учешће у епизоди, која ће бити доступна када ХБО Макс - нови претплатнички стриминг сервис - почне са радом.

Љубитељи серије реаговали су са одушевљењем на ову вест.

Пратите нас на Фејсбуку и Твитеру. Ако имате предлог теме за нас, јавите се на bbcnasrpskom@bbc.co.uk