Корона вирус: Серија Окружен мртвима паузира на претпоследњој епизоди

Image copyright Gene Page/AMC

Фанови серије Окружен мртвима мораће да се стрпе за финале сезоне, пошто су продуценти објавили да нису успели да сниме последњу епизоду због пандемије корона вируса.

То значи да ће се десета сезона завршити претпоследњом епизодом следећег месеца, али продуценти планирају да емитују финалну епизоду као специјал касније током године.

Из компаније АМЦ, у чијој продукцији се снима серија о зомби апокалипси, наводе да је пандемија корона вируса „потпуно онемогућила" завршавање епизоде на време.

Емитовање десете сезоне почело је прошлог октобра и биће завршено 5. априла.

„Скорашњи догађаји су, нажалост, постпродукцију финалне епизоде десете сезоне серије Окружен мртвима учинили немогућом, стога ће се сезона завршити 15. епизoдом петог априла", навели су из мреже.

Када коначно стигне, творци серије обећавају да ће финале бити „епски трилер препун акције и изненађења".

Серија, која се емитује већ десет година, лансирала је каријере Ендрјуа Линколна, Нормана Ридуса и Стивена Јена, као и Чендлера Ригса, Мелисе Мекбрајд, Лорен Коан и Данај Гурире.

Већ је унапред обустављено снимање 11. сезоне. Велике продуцентске куће широм света све више отказују снимања и постпродукцију бројних серија и филмова због ширења корона вируса.

корона вирус
Banner
Grey line

Пратите нас на Фејсбуку и Твитеру. Ако имате предлог теме за нас, јавите се на bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Више о овој причи