Партизан Београд

 1. Фудбалери Партизана и Црвене звезде одиграли су нерешено 1:1 у 165. Вечитом дербију одиграном на стадиону у Хумској. Црно-бели, домаћини на овом мечу, повели су у 36. минуту, а коначан резултат поставио је Александар Катаи у 83.

 2. Александар Миладиновић

  ББЦ новинар

  Нови Пазар, 8. август 2021.

  Заставе са ликом ратног злочинца, политичке пароле и подсећања на трагедије деведесетих - уместо фудбала, на трибинама се играју неке друге игре.

  Прочитајте више
  next
 3. Жељко Обрадовић

  Најтрофејнији европски кошаркашки тренер после скоро три деценије поново тренер црно-белих.

  Прочитајте више
  next
 4. Зашто су људима пријемчивији шарени графити, али не и жврљотине по зградама и шта је од тога уметност, сазнаћете у шетњи кроз коју вас води историчарка уметности Љиљана Радошевић.

 5. Слободан Маричић

  ББЦ новинар

  Leeds United players warm up before their match against Liverpool

  Најава да ће најбогатији клубови Европе ускоро основати Суперлигу изазвала је бурне реакције - где су ту Србија, Звезда и Партизан?

  Прочитајте више
  next
 6. Слободан Маричић

  ББЦ новинар

  Слика

  Српски спортисти су у протеклих неколико деценија, са мање или више успеха, играли за разне политичке тимове - због чега и да ли је то довољно?

  Прочитајте више
  next
 7. Слободан Маричић

  ББЦ новинар

  Савовић

  Легендарни центар Партизана преминуо је у 61. години. Био је много више од кошаркаша, зато су га навијачи црно-белих и волели.

  Прочитајте више
  next
 8. Слободан Маричић

  ББЦ новинар

  Војводина, фудбал

  Незадовољство фудбалера новосадске Војводине због неисплаћених зарада и најава штрајка нису аномалија у српском фудбалу.

  Прочитајте више
  next
 9. Марко Протић

  ББЦ новинар

  pregled

  Корона је чак и добила неколико уводних рунди у овом глобалном мечу, тамо негде на почетку пандемије у марту и априлу, али је спорт узвратио ударац.

  Прочитајте више
  next
 10. Предраг Вујић и Марко Протић

  ББЦ новинари

  партизан, црвена звезда, вечити дерби, фудбал

  Ако је Саво Милошевић био први, вероватно нема дилеме да је Немања Видић најбољи српски фудбалер који је заиграо у Премијер лиги.

  Прочитајте више
  next