Србија

 1. Протест у месту Горње Недељице близу Лознице

  Влада Србије повукла један од закона који је изазвао протесте, а други ће бити измењен. Вучић о Закону о експропријацији: „Сумануто кратки рокови".

  Прочитајте више
  next
 2. An official checks Covid-19 health passes of passengers on a bus in Italy

  У свету је до сада заражено више од 267,1 милион људи, а преминуло више од 5,27 милиона. Дато је више од 8,24 милијарди доза вакцина, према подацима Универзитета Џонс Хопкинс.

  Прочитајте више
  next
 3. Катарина Стевановић и Марија Јанковић

  ББЦ новинарке

  Хамади, Азизи и Сулејмани - боксерски тим Авганистана

  Спортисти из Авганистана илегално бораве у Србији, у којој су остали након учешћа на Светском првенству у боксу у Београду у новембру 2021.

  Прочитајте више
  next
 4. Video content

  Video caption: Бокс, Авганистан и талибани: Зашто су авганистански боксери остали у Србији због талибана
 5. ковид пропусница

  У свету је до сада заражено више од 266,4 милионa људи, а преминуло близу 5,26 милиона. Дато је више од 8,22 милијарди доза вакцина, према подацима Универзитета Џонс Хопкинс.

  Прочитајте више
  next
 6. Video content

  Video caption: Како је једна пензија одгојила младе сликаре
 7. Сандра Максимовић

  ББЦ новинарка

  Током новембра су Београд, Скопље, Загреб и Сарајево били међу најзагађенијима на свету, често уступајући то место мањим градовима широм земаља бивше Југославије

  Са почетком грејне сезоне долазе дани у којима ваздух има мирис и укус. Шта све удишемо зими и како то утиче на наше здравље?

  Прочитајте више
  next
 8. пензионер

  Чак 12 одсто старијих од 65 година у Србији није стекло услов за старосну пензију, показује анализа УНДП-а из 2018. године.

  Прочитајте више
  next
 9. Марија Јанковић

  ББЦ новинарка

  Протест

  Фотожурналиста Марко Рисовић аутор је фотографије из која је за један дан обишла свет и дочарала како је изгледао еко-протест у Београду.

  Прочитајте више
  next
 10. Блокада

  Синиша Мали, министар финансија Србије изјавио је да ће се вероватно на седници владе у четвртак, 9. децембра, наћи измене Закона о експропријацији.

  Прочитајте више
  next
Страница 1 од 100