Porodica iz Kine pronašla je izgubljenu kćerku posle 24 godine

Kang Jing i njena majka Liu Dengjing su se srele ponovo
Potpis ispod fotografije,

Kang Jing, 27, videla je svoju majku posle 24 godine

Roditelji u Kini pronašli su kćerku koja je nestala pre 24 godine.

Vang Mingking i njegova žena Liu Dengjing tražili su Kifeng od trenutka nestanka 1994. kada je imala tri godine.

Zbog toga što je neprestano tražio kćerku, Vang je postao taksista, jer se nadao da će mu ona jednog dana biti mušterija.

Kćerka je stupila u kontakt s njim početkom godine, nakon što je videla natpis o njemu na internetu. Pri susretu punom emocija i suza, zagrlio ju je i rekao : „Tata te voli".

Ova neverovatna priča je osvojila Kinu, gde mnogi slave ponovno okupljanje porodice.

Vang Mingking i Liu Dengjing prodavali su voće i jednog dana kad su završili s usluživanjem mušterija na tezgi, koju su držali pored puta, primetili su da je Kifeng nestala, o čemu su posle obavestili medije u Kini.

Potpis ispod fotografije,

Vang Mingking je godinama delio slike svoje nestale kćerke

Proveli su godine tražeći je po gradu i okolini, objavljivali su oglase u novinama i na internetu. Ovaj par, koji je u međuvremenu dobio još jednu kćerku, nikada nije napustio Čengdu, u nadi da će im se izgubljena kćerka vratiti.

Godine 2015. Vang je odlučio da proširi potragu tako što se prijavio da bude vozač u taksi kompaniji Didi Čuksing.

Zalepio je znak na zadnjem prozoru svog automobila, kojim je tražio informacije o kćerci, a takođe je svim mušterijama delio brošure sa slikom Kifeng.

Vang nije imao sliku Kifeng kada je bila dete, tako da je koristio fotografiju svoje druge kćerke u brošurama, pošto su njih dve ličile.

Ovaj jedinstveni metod potrage privukao je pažnju kineskih medija. „Možda će jednog dana moja kćerka sedeti u mojim kolima!" izjavio je u jednom intervjuu.

Potpis ispod fotografije,

Kang Jing je doletela u Čengdu s mužem i decom

Potpis ispod fotografije,

Prisutni građani su joj doneli bukete cveća u znak podrške

Tokom godina kineska policija je pronašla nekoliko žena koje su mogle da budu Kifeng, ali su DNK testovi pokazali da to nije Vangova kćerka.

Do proboja u slučaju je došlo krajem prošle, kada je policijski portretista pročitao priču o Vangu i poželeo je da mu pomogne tako što je nacrtao Kifeng kako bi mogla da izgleda kao odrasla osoba. Slika je kružila internetom.

Na drugoj strani zemlje, hiljadama kilometara daleko, žena po imenu Kang Jing videla je portret i šokirala se koliko joj je sličan.

Kontaktirala je Vanga početkom godine i saznala da postoje stvari koje su joj zajedničke s nestalom kćerkom, pošto obe imaju mali ožiljak na čelu i pripadne im muka kada plaču.

Dogovorili su da obave DNK test. Ovog puta rezultat je bio pozitivan - Vang je pronašao kćerku koju je mislio da je zauvek izgubio.

„Od sad pa nadalje, tata je tu, ne moraš da brineš ni o čemu, tata će ti pomoći", Vang joj je rekao kada su prvi put razgovarali.

Potom je došlo do velikog susreta, kada je Kang Jing, koja živi u severnoj provinciji Džilin, odletela u Čengdu s mužem, sinom i kćerkom.

Potpis ispod fotografije,

Mlađa sestra Kang Jing zagrlila je nećaku

Kang Jing i njena majka, Liu Dengjeng grlile su se i plakale kada su se videle, a ubrzo su im se pridružili i drugi članovi porodice.

Kasnije je Kang Jing sa suzama u očima izjavila novinarima: „Svi su mi govorili da nemam majku, ali to nije istina!", preneli su kineski portali.

„Ne mogu da vam opišem koliko smo se nadali i očajavali u prethodne 24 godine. Konačno smo se ponovo sreli", izjavio je Vang pekinškim listovima.

Kineske novine pišu kako je Kang Jing odrasla u gradu koji je udaljen 20 kilometara od njenog rodnog mesta, ali nisu naveli na koji način je odvojena od roditelja.

Potpis ispod fotografije,

Porodica na okupu