Venus Vilijams: Nagodba sa suprugom preminulog u sudaru

Venus Vilijams, Vimbldon, 2015.
Potpis ispod fotografije,

Teniska zvezda Venus Vilijams je opisala saobraćajnu nesreću kao - užasnu

Teniserka Venus Vilijams se nagodila sa porodicom muškarca stradalog u saobraćajnoj nesreći na Floridi, u kojoj je i ona učestvovala.

Do nagodbe Vilijams i porodice Džaroma Barsona došlo je prošle nedelje, pokazuju dokumenti iz suda. Ostali detalji nisu poznati.

Barson, 78-godišnjak, zadobio je smrtonosne povrede u sudaru u gradu Palm Bič Gardens 9. juna 2017. godine.

U policijskoj istrazi je Vilijams oslobođena odgovornosti za nesreću.

Do sudara je došlo kada je Barsonova supruga Linda vozeći porodični automobil prošla kroz raskrsnicu. Policija je i nju oslobodila odgovornosti za udes.

Neidentifikovano treće vozilo nedozvoljeno je preprečilo put Vilijamsovoj na prometnom autoputu dok je prolazila na zeleno svetlo na semaforu u blizini njene kuće, navodi se u policijskom izveštaju.

Vozač, koji je preprečio put Vilijams, pokrenuo je lanac prekršaja drugih. Tako je automobil Linde Barson udario u vozilo Venus Vilijams sa bočne strane na mestu suvozača, navodi se u izveštaju Asošijeted presa.

Džarom Barson, koji je bio u autu sa suprugom, preminuo je u bolnici dve nedelje kasnije.

U prvom policijskom izveštaju piše da niko nije osumnjičen zbog mogućeg korišćenja opojnih droga, alkohola ili upotrebe mobilnih telefona.

Vilijams, sedmostruka šampionka Gren Slema, navodno je rekla policiji da nije videla auto Barnsovih i da je vozila polako.

Advokati Venus Vilijams i Barsonsovih još nisu komentarisali najnoviju odluku.