Oskar 2019: Nove avanture novih pobednika

Image copyright Getty Images
Natpis na slici Olivija Kolman i Alfonso Kauron

Uvek je lepo dobiti Oskara. Ali Oskar ne plaća račune!

Olivija Kolman, Redžina King i Rami Malik uveliko rade na drugim projektima, a neki od njih će imati premijeru već ove godine. Oliviju ćemo gledati u Kruni, Redžinu King u Nadziračima, a Malika u novoj sezoni serije Ja, Robot.

Reditelj Spajk Li, dobitnik nagrade za najbolji scenario za film BlekKlansman (BlacKkKlansman), pakuje kofere i odlazi u Aziju da snima novi film.

„Putujem na Tajland da snimam film o afro-američkim veteranima koji se vraćaju na mesto gde se nekad ratovalo, po tela svojih saboraca ", rekao je reditelj nakon preuzimanja nagrade.

Olivija Kolman neće moći dugo da uživa u slavlju zbog dobijenog Oskara, jer snima treću i četvrtu sezonu serije Kruna.

Takođe, videćemo je i u serijiBuvara (Fleabag) koja će početi da se prikazuje na BBC od marta. Oliviju ćemo ove godine gledati u filmu Oni koji dolaze (Them That Follow) u kome igra vernicu Pentekostne crkve.

Image copyright AFP
Natpis na slici Mahersala Ali i Rami Malek na dodeli Oskara

Rami Malek dobio je Oskara za ulogu u filmu Boemska rapsodija. Na tapetu mu je sada snimanje poslednje, četvrte sezone serije Ja, robot, koja će biti emitovana tokom ove godine.

Oskarovac je bio vredan, pa ćemo njegov glas čuti u crtanom filmu Putovanje doktora Dulitla, u kome je pozajmio glas gorili Či-či, a u bioskope stiže 2020. godine.

Redžina King je dobila Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu If Beale Street Could Talk. Ipak i dalje ostaje verna televiziji.

Gledaćemo je u seriji Nadzirači, koja će se raditi po istoimenom stripu Alana Mura.

Image copyright Getty Images
Natpis na slici Redžina King i Spajk Li

Dobitinik Oskara za najbolju sporednu mušku ulogu, Maheršala Ali radi na scenariju za koji je zainteresovana producentska kuća HBO.

Zvezdu filmova Zelena knjiga i Mesečina trenutno gledamo u trećoj sezoni serije Pravi detektiv. Nije još uvek potvrđeno, ali HBO planira i saradnju sa Alfonsom Kauronom, koji radi na filmu u kome će navodno igrati Kejsi Aflek.

Više o ovoj priči