Konor Mekgregor: MMA borac uhapšen u Majamiju

Conor McGregor Image copyright Getty Images
Natpis na slici Konor Mekgregor se na Floridi pripremao za povratak u ring

MMA borac Konor Mekgregor uhapšen je u Majamiju jer je navodno polomio telefon obožavaoca koji je pokušao da ga fotografiše.

Protiv Irca je podignuta optužnica za pljačku i nedolično ponašanje, saopštila je policija.

Incident se navodno dogodio oko 5 ujutru, dok je 30-godišnjak napuštao Fontejnblu hotel u Majamiju.

Policija je u izveštaju napisala da je Mekgregor izbio obožavaocu telefon iz ruke, zgazio uređaj, a onda ga podigao sa poda i odneo.

„Žrtva je pokušala da fotografiše optuženog telefonom. On je udarcem izbio žrtvi iz ruke telefon koji je zatim pao na pod", piše u izveštaju.

Image copyright Miami PD
Natpis na slici Fotografija Konora Mekgregora nakon hapšenja

„Optuženi je zatim zgazio telefon i oštetio ga. On je pokupio žrtvin telefon i udaljio se noseći [uređaj] sa sobom. Optuženi je ubrzo pronađen i uhapšen."

U izveštaju se navodi da telefon vredi oko 1.000 dolara.

„Strpljenje je vrlina na kojoj stalno radim. Volim svoje fanove. Hvala svima", napisao je Mekgregor nakon puštanja iz pritvora na Instagramu.

Image copyright Thenotoriousmma
Natpis na slici Post Mekgregora na Instagramu

Prošle godine sud je naložio Mekgregoru da krene na savetovanje koje bi mu pomoglo da kontroliše bes i odredio mu pet dana društveno-korisnog rada nakon što je Irac napao autobus u kom je bio njegov rival.

Mekgregor se na Floridi pripremao za povratak u ring. Poslednju borbu izgubio je u oktobru od Habiba Nurmagomedova iz Rusije.

Godinu dana ranije, Mekgregor je izgubio od višestrukog svetskog šampiona Flojda Mejveder u borbi sa najvećim ulogom u istoriji.

Mejveder je navodno zaradio 100 miliona dolara, a Mekgregor 30 miliona.

Više o ovoj priči