Kit Harington ide na lečenje zbog stresa i iscrpljenosti

Kit Harington Image copyright Getty Images
Natpis na slici Kit Harington na terapiji

Kit Harington, glumac koji je tumačio lik Džona Snoa u seriji „Igra prestola", prijavio se u centar za rehabilitaciju zbog stresa i iscrpljenosti.

Harington je nedavno govorio o tome koliko je bio uzbuđen tokom snimanja završnih scena serije u kojoj je igrao svih osam sezona.

„Poslednjeg dana snimanja osećao sam se dobro... Bio sam dobro... Onda sam snimio poslednje scene i počeo sam da hiperventiliram. Posle toga su rekli da smo sve snimili i samo sam se slomio. Bio je to nalet olakšanja i tuge, zbog toga što je serija gotova".

U dokumentarcu o kraju serije, koji je prikazan u nedelju, Kit počinje da plače kada shvati da je Igri prestola došao kraj.

On je na seriji radio od prve od poslednje epizode i kaže da oseća posledice nakon snimanja jednog ovako velikog projekta koji je dugo trajao.

„Šalili smo se i upoređivali snimanje sa vezom koja je trajala osam godina", rekao je Kit za magazin Varajeti.

Kraj serije koja je snimljena po knjigama „Pesma leda i vatre", Džordža R.R. Martina izazvao je brojne kritike. Istovremeno, ljubitelji serije pokrenuli su peticiju da se ponovo snimi cela poslednja sezona.

Image copyright Getty Images
Natpis na slici Kit Harington i njegova supruga Rouz Lesli upoznali su se tokom rada na seriji

Početkom meseca, Haringtonova koleginica Mejsi Vilijams govorila je o pritisku javnosti i o tome da je morala da se ponaša kao da je sve u redu.

Ajzak Hempsted Rajt koji je igrao Brena Starka rekao je Njuzbitu da je od prvog dana snimanja znao da će biti naporno.

Ajzak koji imao 11 godina kada je prvi put zaigrao u seriji, u intervju za BBC govorio je o završetku Igre prestola.

Više o ovoj priči