Білим ведмедям не вистачає їжі
Ваш пристрій не підтримує відтворення мультимедійних файлів

Білі ведмеді ледве животіють в Арктиці

У дослідженні вчених брали участь дев'ятеро самиць білого ведмедя.

Науковці впродовж трьох років вивчали особливості побуту тварин, зокрема, харчування.

Висновок учених: через танення крижаного покриву білим ведмедям не вистачає їжі, відтак тварини змушені вирушати на полювання далеко від їхнього природного ареалу.